Saturday, February 26, 2011

The king's speech

Dün akşam the king's speech'i izlemeye gittik. Filmi konusundan dolayı çok beğendim. Geoffrey Rush süperdi.
Bu arada galleriada sinema keyfi bambaşka. Eskiden Emek sineması vardı. Lisede ve ünv.de gitmekten en zefk aldığım sinemaydı. Şimdi yerine kimbilir ne yapılacak. Hemen karşısınada beyoğlunun atmosferine uymayan devasa bir alışveriş merkezi. Haaayyy şu AVM fikrini çıkartan sivri akılının aklına diyorum....


Wednesday, February 23, 2011

Rakamlar

2006 yılında unutulmaz bir tatil yapmıştık canım dostlarımla beraber. Bu fotoğraflarda o tatile ait. Daha öncede yayınlamış olabilirim.
Ama bugün rakamlar nedeniyle birdaha yayınlıyorum, biraz özlem,biraz sabır, biraz biraz biraz...:-)

5600 + 230  ve  374 + 70  = ?








Monday, February 21, 2011

Polonezköy

Polonezköy fotoğraflarını ancak yayınlayabiliyorum. 3 km'lik çok güzel bir yürüyüş parkuru var. Özellikle Cumartesi sabahları çok boş oluyor. Bu mevsimde siklamenler, çiğdemler vardı. Polonezköyde sevdiğim yerlerden biride Hera'dır. Her özel günde çok güzel süslüyorlar. Yemekleri, yaklaşımları ve servisi de diğerlerine oranla daha iyi. Parkurun hemen başında olması ve dönüşte de sonunda olması ayrı bir avantaj tabiki:-)







Posted by Picasa

Saturday, February 19, 2011

Minik cimcimenin doğumgünü

Minik cimcimenin gelecek ve minik basketbolcumun geçmiş doğum gününü kutladık. Pek bir eğlendik. Yemeklerin sunumu çok hoştu tatları eh işteydi. Birdahaki sefere birkaç deneme yapıp memnun kaldıktan sonra beğendiğim lezzetleri misafirlerime çıkartmaya karar verdim.
Gelelim doğumgünü el işlerime:-),
Balerin kızları Bercestenin sitesinde görmüştüm ve çok beğenmiştim. Ondan aldığım yola çıkarak kendi balerin kızlarımı yaptım.
Ama peçete halkaları fikri tamemen bana ait. Hazırlık ve koşturmadan diğer halka kızlarımın fotoğrafını çekmemişim. Olayın yapılışına geleyim, önce kurdeleden halka yaptım sonra konuklarıma uygun kız modellerini üzerlerine yapıştırdım. Süper oldular.





Wednesday, February 16, 2011

Şeker-brükselden

Sevgili Yıldız haftasonu bize geldi. Çok mutlu olduk bizde onunla beraber kendimizi tatil yapmış gibi hissettik. Polonezköy, emirgan parkı gezdiğimiz yerlerden bir ikisi.:-)
Neyse efendim gelelim olaya Yıldızcım bu şekerleri Brükselden getirmiş. Tadları çok nefis yememek için kendimi zor tutuyorum çünkü arka planı değişik yeniden fotoğraf çekmek istiyorum:-) Bu arada  herzamanki gibi hangisini yayınlayacağıma karar veremedim bende beğendiklerimi ekledim. Bir ara diğerlerini silerim:-)
thank you yıldız:-) yine görüşmek üzere en kısa sürede.:-)




Friday, February 11, 2011

Sevgililer Günü- Happy Valentines

Bu fotoğrafları Behzar Ablanın evinde çektim. Onun çok güzel bir sevgi köşesi var tıpkı kalbi gibi, bende dayanamayıp görüntüledim.
İşte böyle erken bir sevgiler günü kutlaması yapayım dedim. Sayfamda sevgililer gününe kadar kalpli kalacak.
Hep sevgiyle kalalım. Sevgi hayatımızda hep daim olsun.









Posted by Picasa

Monday, February 7, 2011

adalar

Kışı yaşadığımız bugünlerde bu görüntüler yazı hatırlatıyor değil mi? Pazar günü adalar bize bu havayı yaşattı.:-)
Derece 16C gösteriyordu bir ara!







Saturday, February 5, 2011

Taksim Meydanı-Su

Bugün çok güzel bir gündü. Cem Canbay'ın Küba fotoğraf sergisini gezdik. Kendisi ile tanıştım ve Küba yolculuğu için öneriler aldım:-)
Taksim parkında bu fotoğrafları çektim.
Pera Cafe de tam tamında 2 saat oturarak keyif yaptık ve bir gezinin alt planını çizdik, tahmin edin artık o gezi nasıl bir gezi olacak. Planını çıkartmak 2 saat alıyorsa ki bu sadece hangi şehirler olmalı konusuydu:-)diğer şeyleri planlamak ne kadar zaman alacak:-) Şaka bir yana zor bölümü atlatıldı, diğer bölümler daha kolay olacak.:-)

Akan suyun arkasında silüet denemeleri yapmak istedim tam istediğim gibi olmadı, biraz teknik öğrenirsem daha iyi olacak:-)



About

.
 
google-site-verification: google6264df489a134469.html