Tuesday, August 27, 2013

Old town istanbul


Sunday, August 25, 2013

Tam şuanda gökyüzü

Az önce gökyüzü. Leylekler göç ediyor... Nedense bu yıl çok üzülüyorum sanki birdaha ki yıl hiç gelmeyeceklermiş gibi. zira bu kadar doğa katlima, bu çevre kirliliği, kendimizle birlikte öldürüyoruz doğayı...:-(

Monday, August 19, 2013

SUDÜŞEN ŞELALESİ - YEŞİL VADİ


















Tuesday, August 13, 2013

Okuyucumdan gelen yoruma cevap

Bugün aldığım bir yorumu aynen paylaşıyorum,

"merhaba;
bloğunuzu 2009 yılından beri takip ediyorum uzun zamandır açamamıştım ve bugün izinliyim bloğu açtık kaldığım yerden okumak için ama çok büyük hayal kırıklığına uğradım güzelim fotoğraflar üzerindeki a cup of caffeine yazısı hiç hoşuma gitmedi bloğun ve fotoğrafların kalitesini düşürdüğünü düşünüyorum daha geriye doğru bakmadım ama inanın hiç de okumak içimden gelmedi varsa eski fotoğrafları yazısız haliyle değiştirmenizi ve bundan sonraki fotolarada bu çirkin yazıyı koymamanızı öneriyor ve istiyorum. çalışmalarınızda başarılar bu güzel bloğu bu şekilde ziyan etmeyin. "


Şu şekilde cevap vermek istiyorum,

2005 yılından beri blog yazıyor ve amatör olarak fotoğraf çekiyorum. Ancak son zamanlarda  bazı fotoğraflarımın  turizm firmalarının sitelerinde, fırsat sitelerinde ve bir kaç dergide izinsiz olarak kullanılmaya başladığını gördüm.
Acupofcaffeine kar amacı düşünülmeden sadece paylaşmak amacıyla açılmıştır.

Fotoğraflarımdaki imza yazısını bende beğenmiyorum. Ancak tamamen haksız kullanıma karşı korumaya yönelik bir önlemdir. Zira fotoğraflarımın  turizm şirketlerinden veya başka sitelerden kaldırılmasını istediğimde ispat niteliği taşımaktadır.

Son olarak, gezdiğim gördüğüm yerleri ve fotoğraflarımı paylaşmayı seviyorum, ancak bu siteden alınan her fotoğraf ve her yazı için kaynak gösterilmesinin bir nezaket kuralı ve emeğe saygı ifadesi olduğunu düşünüyorum. ,

Bu nedenle üzülerek, bundan sonraki fotoğraflarımda da bu imzanın yer alacağını bildirmek istiyorum.

İlginiz ve değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

Arzu - Acupofcaffeine

Sunday, August 11, 2013

Yörük Köyü - 2.bölüm











Yörük Köyü - 1
















Saturday, August 10, 2013

SAFRANBOLU






























About

.
 
google-site-verification: google6264df489a134469.html