Monday, July 25, 2011

Sun day sky festival ve Red Bull King of the Rock Festivali

Dün bir festivalden bir festivale gittik. Sabahtan sun day sky festivaline katıldık. Bilgi Ünv. yapılıyor ve çok eğlenceli. Bu yılki etkinlik sayısı sanki biraz daha fazla gibiydi.
Neler mi yaptık. Graffity, (öpüşen balıklar) ok atma, uçurtma, t-shirt boyama, çimenlere yatma, müzik dinleme ve motosiklet kullanma. İlk defa kendi başıma kullandım ve çooookkkk hoşuma gitti. Kesinlikle motosiklet alacağım:-)
Bu arada yaşayan kütüphane vardı. Kitaplar canlı insanlardı. STK, Türkiyede yaşayan yabancı, başörtülü, vs... Yanlız bizim randevu aldıklarımız yemekte oldukları için okuyamadık! birdahaki yıla artık:-)

Sonra akşam 19:00 gibi başlayıp 23:00 de sona eren ve Suhulet gemisinde yapılan Red Bull King of the Rock festivaline katıldık.Festival fena değildi. İstanbulu mu seyredeyim turnuvayımı seyredeyim derken pek bir şaşkın oldum. Anadolu kavağına açıldık ve geri döndük.
Bu arada kaptan süperdi. Hem kalkışta hemde dönüşte gemiyi 360 derece 4-5 kere döndürdü. Ah ki ah... videoyaya çekemedim. Düşünsenize galata kulesi, kız kulesi, boğaz köprüsü, galata köprüsü hepsi bir karede. Bunun dışında festivalden aklımda birde 65 yaşındaki teyzenin dansı kaldı...:-)

















1 comments:

Zeynep'in Evi said...

yakışmışsın motosiklete bence de almalısın=)

About

.
 
google-site-verification: google6264df489a134469.html