Thursday, January 28, 2010

Paparazi A. :-) 28.01.2010




Bu aralar yeni fotoğraf makinamı deniyorum. Ama sadece zoom'unu. :-) Zira havalar kötü olduğu için ve çantası da henüz gelmediği için yanıma alamıyorum. O yüzden bende balkondan kuş paparaziliği yapıyorum...:-)
Orkide fotoğrafını evde yattığım yerden çektim. Hemde easy mode da. Kısacası sonuçları şimdilik fena gözükmüyor. Bakalım alışabilecekmiyim....:-)
İstanbul da kar sonunda bitti. Yağmur da yerdekileri temizledi. Ooohhh... hep beraber çıktık açık alana...:-)Yaşasın. Bu demek oluyor ki bu bahar güzel olacak ve ağaçların çok çiçekleri çok açacak...

5 comments:

beste said...

aaa saksagan ben Istanbul'da hic gormemistim, cok guzel ya! dikkat et hirsizdirlar ortalikta parlak seyler varsa gotururler ona gore:)

acupofcaffein said...

bestecim...
bizim minik jungle da herşeyler var vallahi...:-) Bir sürü saksağanımız ve papağanımız var...:-)Birde güzel mavi kuyruklu bir kuşumuz var.
Bu saksağanlar benim sardunyaların içine cevizlerini saklıyorlar, bende ceviz canavarı olduğum için onları hemen mideme indiriyorum...:-) Alius ta yerine yenilerini koyuyor... Kısaca çalma olayı benim tarafımdan gerçekleşiyor. Ama ne yapayım onlar da sardunyalarımın yaprakları ile fesleğen ve maydanozlarımı didikliyorlar... İntikam almam lazım....:-)) keh...keh....:-)

Burcu Çalışkan said...

nedir markası ve modeli bende bu aralar almayı planlıyorumda?

acupofcaffein said...

@Burcu,
SonyCeyber Shot HX1. SLR like makine olarak geçiyor.
İmage qualitye çok iyi puan vermemelerine rağman yinede bu makinayı aldım. Çünkü panaroma çekimini kendi kendine yapıyor. Yani ek bir programa gerek kalmadan kendisi daha çerkerken birleştiriyor.:-) birde zoom'u çok yüksek. 20x.
3.Özelliğide gece çekmi modu iyi.yani mini bir tripod la daha iyi sonuçlar vereceğine eminim.
Ama ben makinamı USA den gettirtim. O yüzden buradaki fiyatının yarısına geldi.
TR deki fiyatı çok yüksek onun yerine SLR alınır.
O yüzden SLR almak istersen Nikon D5000'e bak derim. Fiyatı en uygun olanlardan. Hoş amerikada 2 farklı lensle birlikte buradakinin yarı fiyatına alıyorsun imkanın varsa bu olasılık denemeye dener. :-)
selamlar.
arzu

Burcu Çalışkan said...

hımm zoom lens anladım yanlışlıkla herhalde, Canon 450d var bende abd'den aldım 17-85 mm, 50 mm ve 18-55mm var. 70-200 ve 300 mm gbi lens düşünüyoesum ondan sormuştum :))

About

.
 
google-site-verification: google6264df489a134469.html