Thursday, December 5, 2013

Dikiş, Kahvaltı

Bizim evin kahvaltı sofrası... :-) ikinci fotoğraftaki amerikan servisini ben diktim. Boncukları işledim vs.vs. ama çççoookkkk güzel oldu....-) tabaklarımlada uyumlu. özellikle servisin üzerindeki cep çatal, bıçak, kaşık için ideal oldu...:-)


3 comments:

pelinpembesi said...

çok güzel herşey yine!

TUĞBA'NIN DÜNYASI said...

Merhaba;
Çok güzel bir sofra, insanı çağırıyor taa uzaklarda bile olsa. Böyle sofraları çok özledim ve özlüyorum hemde her sabah. Burada kurabilsek bile aynı tadı vermiyor. Bu sofralarda anneler babalar arkadaşlar anneanneler falan olmalı gibi geliyor sanki hep bana. Biraz buruk biraz hüzünlü ama hep anılarla dolu hafızamı zorluyorlar bazen. Hem zaten istesem de buradaki koşullarda böyle şık sevimli cazip ve çeşiti bol bir sofra hazırlayamıyorum ne yazık ki..Tabaklara bayıldım hele o balın içindeki tombik arıyı çok sevdim. Ama sol köşedeki börek beni benden aldı:)Onun için kalbimde özel bir yer olabilir..Afiyet olsun. Sevgilerimle

zeze said...

Amerikan servisleri harika ellerinize sağlık. tombik arıyı ben de çok sevdim, ama o peçetenin üzerine konan kuşa ne demeli? ona da bittim. sofra da şahane görünüyor.

sevgiler...

About

.
 
google-site-verification: google6264df489a134469.html