Sunday, April 12, 2009

Polonezköy'de bir başka bahar...

Polonezköy hakkında daha önceki yazılarımda çok bilgi vermiştim, o yüzden bugün kısa kesececğim. 2. Köprüden gideresek bizim evden uzaklığı 25 dk. geçmiyor. Bu sefer 3 km'lik yürüyüş parkurunda yürüdük. Belgrad ormanından çok daha sakindi. Hatta 1-2 ünlü sima dışında kimsler yürümüyordu...:-) Yürüyüşün sonunda Polina da yemek yedik. Polinanın dekorasyonu çok hoşuma gidiyor. O yüzden burayı terecih ediyoruz. Birde aşağıda görülen içinde bir sürü ot olan salatası...:-)Birde paastaları var. Değişik Polonya'ya özgü pastalar. Bana biraz tatlı geliyorlar...
Sevgili papağanı en yakın bu şekilde görüntüleyebildim, gözünü çekmeme izin vermedi...:-)Günün sonunda Küçüksu kasarında çay kahve molası verdik. O fotoğraflarda yarına kalsın...:-)









2 comments:

Mine said...

Arzu'cuğum, geçen haftasonu ben de Polonezköy Leonardo'daydım. Bir kahve içimi uğradık. Pek gezemedik. Bir dahaki sefere artık.
Bir gelişimde de seninle program yapalım. Yıldız, Figen hep beraber ne dersin?

Emine KESGİN İLHAN said...

Bayıldım fotoğraflara...İstanbul'a sadece üç defa gelebildim.Ama polenezköy ilk görülecek yerler sitemde. Gönlünün gözleriyle öyle güzel bakmışsın ki güzel şeyler görmüşün.yüreğine sağlık!

About

.
 
google-site-verification: google6264df489a134469.html