Sunday, August 29, 2010

Taksim

Ramazan dolayısıyla Taksim meydanında Türk El Sanatları sergileniyor. Çeşitli illerden o yöreye ait eşyalar satılıyor.Neden bilmiyorum ama birkaç yer dışında benim hoşuma gitmiyor.
Bu sene Bodrumdan Engin Dalyancı da katılmış. Bir kaç yıl önce balıklı masa örtüsü alabilmek için Bodruma uğramıştım ama bu sene gerek kalmadı. :-)
Neyse Cuma günü balık işlemeli yeni bir masa örtüsü daha aldım. Ama küçük geldi. O yüzden dünde sokağa çıkmam için bahane oldu, gidip ben şunu bir değiştireyim dedim....:-)
Değiştirdikten sonrada şöyle bir Galata'ya doğru yürüyeyim dedim.
Ne kadar değişmiş, oysaki oraya uğramayalı 4-5 ay olmuştur. Yeni rest., kafeler, açılmış. Herkes ananas, nar, portakal suyu satıyor. !!!
Bir kaç galata kulesi fotoğrafı çektikten sonra bu seferde aşağıya doğru yürüyeyim dedim. Dışardan çok güzel gözüken, zevkli ve şık döşenmiş, ufak bir de bahçesi olan itayan isimi bir otel vardı.
İsmini hatırlamadığım için veremiyorum ama mutlaka bir gün oraya gidilecek.



















2 comments:

ekin acar said...

Fotoğraf makinemi alıp dolaşmayı, bir yandan gezerken bir yandan da hoşuma giden kareleri yakalamayı seviyorum ben de. Güzel kareler tebrik ederim.

Bu arada dün Taksim'deydim ama meydanda pek vakit geçirmedim için olsa gerek sergiyi görmedim.

acupofcaffein said...

@Engin Acar,
Teşekkürler. Meydan da parkın içinde, otobüs duraklarının arkasında beyaz çadırlar var, onlarda sergilendiyor. Benim çok hoşuma gitmiyor.
Bende çoğu zaman dışarıya fotoğraf çekmek için çıkıyorum. :-)
selamlar
arzu

About

.
 
google-site-verification: google6264df489a134469.html