Tuesday, March 25, 2008

Balkaya-3.bölüm

 
 
 
 
Posted by Picasa

 
 
Posted by Picasa

8 comments:

Mr_TD said...

cicekler,böcekler,bahar :).Hadi bakalim :)

Mine said...

Arzu'cuğum,
Fotograflara bayıldım yine...Ne güzel yerleri keşfediyorsun. Aynı şehirde olsaydık, Peşini bırakmazdım senin:)))

.o.zlem said...

o degil bu degil su degil...
bu blogu okuduktan sonra icimde istanbul'a türkiye'ye dönüs istegi bir kat daha artti. bir de gezdigini bu kadar güzel gezmek herkesin isi degil. tebrik ederim. :)

Anonymous said...

@Mr.TD.
Sizin orada kış burada bahar var ne yapalım... Ama sizde daaha birçok şey var buradada onlar yok...:-)

Anonymous said...

@Minecim...
Aynı şehirde olsaydık, eminim daha çok yer keşfederdik...:-) Fotoğraflarımdan ziyade,bence doğa çok güzel...özelliklede baharın renkleri...Bazen keşke prof. fotoğraf makinem olsaydı diyorum...ozaman daha çok detayı sizlerle paylaşabilirdim...:-)) Bu arda bende kendimde gelişme görüyor değilim...:-))
sevgilerimle,
Arzu

Anonymous said...

@Özlem...
hay allah yaptığım şeye bak...:-)) Türkiye çok güzel bir yer...Ancak yaşamak çok zor. Para kazanmak çok zor. Yaşadığın ülkeyle burayı kıyaslayınca her iki tarafında + ları var...O yüzden kesin dönüş yapmadan önce çok iyi karar veremek lazım derim...:-)))
Bu arada iltifatına teşekkür etmeyi unutmuşum...:-))Bende yazıların için aynı şeyi söylüyorum... Böcek kadar güzeldi... Herkesin küçük gördüğünü, beğenmediğini beğenecek kadar büyük bir yürek sahibi olmak lazım... :-))
Sevgilerimle,
Arzu

Özgür Coşar said...

tam da ben o soruyu soracaktım. makinenizin markası nedir? makro modu var mı? ne kadar güzel çerçeveler ne kadar iyi enstantane ayarları yapıyorsunuz tebrikler. net alan derinliği diye adlandırılan konuyu bilmekte misiniz? fotograf eğitimi aldınız mı? almadıysanız benim bir teorim var. siz bunun canlı kanıtı olacaksınız :) bence fotografın eğitimi olmaz. daha doğrusu tekniği öğrenirsiniz ama içinizde o ateş yoksa ne kadar eğitilseniz boş. siz eğitimsiz bu güzellikleri bu başarıyla yakalıyorsanız işte canlı kanıt diyeceğim bir kez daha :)

Anonymous said...

@sadeceözgür,
Fotoğraf makinamın markası Canon IXUS 750... herşey bu blogu açmakla başladı ve bu fotoğraf makinası ile devam ediyor. Fotoğrafçılıkla ilgili hiç eğitim almadım. Net alan derinliğini bilmiyorum. Ayrca fotoğraflarımı çekerkende kimse bana yadım etmiyor...Sadece o an ne görüyorsam onu çekiyorum...Buda sanıyorum teorinizi doğruluyor:-) Yani canlı kanıt olabilirim... Ünlü bir söz derki "Kavramak için görmek, görmek içinde dikkatle bakmak gerekir"Pitgrilli.
Selamlar... arzu

About

.
 
google-site-verification: google6264df489a134469.html