Wednesday, December 1, 2010

Yeni Yıl Melekleri

Çam ağacımız süslendi, ışıkları yandı, anne geyikus ile yavru minik geyikus iplerine asılı yerlerini aldılar. Bu melek peçetelikleri geçen gün markafoni de beğendim. Okadar çok beğendim ki görür görmez aldım.:-) Bugün geldiler, inanın çok mutlu oldum.  Bir tek kardan adamım eksik. Onun dışında bizim evde herkes yeni yıla hazır. :-)

Sabah Sabah

Bu gül birşeyin anısı olacak ama neydi unuttum
Kimbilir belki de sabah sabah yeniden açan umudum
Can Yücel

Not: Çok zor beğenirim. Ama beğenince de çok beğenirim.


4 comments:

beste said...

meleklerin eksik olmasin yanindan:) istersen kardan adam yollayabilirim:)))

Anonymous said...

:D Çok heyecanlı oluyor ya yılbaşı öncesi hazırlıkları dimi ?

Anonymous said...

Merhaba Arzu abla,
Okul işimi sormuşsun.
Durumu özetleyeyim yorumu sana bırakayım. Biliyorsun ilk dönem vize alamadım.Bana paranız varsa Bilkentte okuyun dediler.Şimdi okuldan beni 2. dönem hazırlık sınıfına kabul ettiklerine dair belgem geliyor önümzdeki hafta elimde olur. Gidip başvuruda bulunacağım ama benden 2 ay önce istedikleri TÜÜÜÜÜÜM belgeleri baştanmı isteyecekler ? Eğer öyle olursa bu çok zor.Testler sağlık raporları lise diplomatrasnkript inanki çoooook para ve bilmiyorum yine yaptırıp ya vize alamazsam ? Konsolosluğu aradım ama ALLAHIN BELASI türk bozuntusu adam gibi cevap vermedi bende ne yapıp edip büyükelçinin sekreterine ulaştım Ece hanıma ve tüm içimdekileri kustum. Vize redi aldığımda çok hatır sahibi bir yakınımız ( hatta büyükelçinin yakın dostu ) arayıp durumu izah etti.Çalışanınız bizi 3. sınıf dünya vatandaşı olmakla bile suçlamış bu nedemek vs diye ama kimi kime şikayet ediyorsun daha da hoşlarına gitmiştir .İşin kısacası şu : önümüzdeki hafta okul belgem geliyor ama ne tür belgeleri götüreceğimi bilmiyorum.Sırf vize vermemek içn yine olur olmaz şeyler isteyecekler canım sıkkın ve uyuyamıyorum.Aslında benden hiçbiiirşey istenmemesi lazım çünkü ilk dönem canıma okuyup olmayacak şeyleri bile isteywrek bu kontenjanlarını doldurmuşlardı ama bilmiyorum ya inan cidden söylüyorum pisikolojim çok bozuk.Ya ne yemek yiyebiliyorum ne dışarı çıkıp sağlıklı bir arkadaşlık sürdürebiliyorum.Yok ya 2 aydır ben iptal oldum.Okumak benim için çok önemli ve bu parayı bulup,testleri yaptırıp bu aşamaya gelene kadar annem çok çekti arzu abla. Benim gitmem gerek 2. dönem. Yaaaaa verecekleri bir VİZE yaa ! bir vize ve zorluk çıkaran ülke MACARİSTAN ya.Ekonomi yok avrupa birliği bakmasa açlıktan nefesleri kokar ama bize yaptıklarına bak.Otobüste geçen gün bir adam cep telefonunu açtı hollandaya gidicem diye konusuyordu ve konsolosluktan bahsetti karşısındakine ya benim o an midem ağrıdan kramplar girdi.Sebebini bilmiyorum ama kramp geçiriyorum .Şu yemek borumuzun mideyle buluştuğu noktada bir yanma oluyor içim bulanıyıor . Allah hepsinin cezasını versin diyorum başka diyecek lafım yok :((((((((((((((((((((((((((((

Anonymous said...

Ağacınızı görürüm diye geldim ama malesef henüz fotoğraf eklenmemiş.Evdeki heyecanın fotoğraflarını bekliyoruz kısa sürede Arzu'cum :)
Kucak dolusu sevgiler bizden sana.

About

.
 
google-site-verification: google6264df489a134469.html