Sunday, May 1, 2011

Balkonumdan Manzaralar

Bu hafta çok hastalandım, şiddetli bir soğuk algınlığı, göz nezlesi vs değerken haftasonu evde dinlenmek farz oldu. Birsürü çiçek aldık. Balkonumuzdaki eski çiçeklerimize yenileri ekledim. Nefis oldular. En çok alp karanfilini beğendim.
Turuncu çiçeğimin ismini bilmiyorum bilen varsa lütfen iletsin. Kendisi tam tamına 6 yaşında. Hertürlü kara kışa karşı geldi. :-)

4 comments:

Berceste said...

Cok gecmis olsun Arzu. O balkona kahve icmeye gelecegim bir gun :) Dun Soganli Bitkiler Bahcesi'ne gittik, laleler seninle gittigimiz zamanki gibi degildi, cok azdi, yagmuru yiyince bozulmuslardi. Sonraki senelerde hic o ilk seneki gibi olmadi...
Soldaki ilk cicek bleeding hearts(http://www.bbc.co.uk/gardening/plants/plant_finder/plant_pages/272.shtml), benim babama yazdigim yazida vardi cektigim fotograf(http://berceste.blogspot.com/2006/09/tontonuma.html).

Nerede buldun kendisini? :) Ben de istiyorum, ben de!

New York Muhtari said...

cok gecmis olsun Arzu.. nazara mi geldin??

Balkonundaki cicekler cok guzelmis.. biz burada balkonun ancak hayalini kuruyoruz.. balkonsuz ev sanki kapali kutu gibi geliyor bana.

Egeden Tarifler said...

Balkon değil bahçe demeli :) Çiçekler harika görünüyor, renklere bayıldım, nazar değmesin :) Turuncu çiçek gazanyaya benziyor ama emin değilim. Sevgilerimle.

Berceste said...

Arzucugum, seni turuncu ciceginle tanistirayim :)

http://www.sprig.co.za/2009/03/good-ol-gazanias/

http://en.wikipedia.org/wiki/Gazania

About

.
 
google-site-verification: google6264df489a134469.html