Wednesday, September 26, 2007

İstanbul Modern- Köprü6


Geçen hafta İstanbul Modern'e gitmiştik. Köprü6 fotoğraf sergisini ve Şimdiki Zaman Geçmiş Zaman (20 yılda Uluslararası İstanbul Bienali'nden İz Bırakanlar) seregisini gezdik. Ayrıca büyük kazanda pişirilmiş nohutlu pilavın tadına baktık vs...vs...
Bu arada Fotoğraf sergisinde Murat Germenin aşağıdaki fotoğraflarını çok beğendiim. Bence köprünün her iki yakası arasındaki farkı anlatması açısından çok anlamlı geldi. Kendisinden kopya çekip benzer bir projeyi bende geliştirmeyi düşünüyorum...:-)



Köprü6 Haberini CNN Türk'den aldım.

'Köprü6: Galata Fotoğrafları'

Küratörlüğünü Engin Özendes'in yaptığı sergide fotoğraf sanatçıları Ahmet Elhan, Murat Germen, Cemal Emden, Orhan Cem Çetin, Merih Akoğul ve Ömer Orhun'un, Galata Köprüsü veçevresine odaklanan ve sergi için özel olarak hazırlanmış yeni çalışmaları, galeri içinde 6 ayrı odada yer alacak.

Sergide yer alan çalışmalar, Galata'nın farklı dönemlerini, çok kültürlügeçmişini, mimari niteliklerini, doğu ile batıyı bir araya getirişini vefarklı kentsel gerçeklikler arasında bir bağlantı noktası olma konumunu gözler önüne serecek.

Sergide, kolaj çalışmaları, duvardan duvara uzanan geniş, panoramik görüntüler ve iç mekanlara odaklanan fotoğraf yerleştirmeleri de yer alacak. Devamı

2 comments:

Bal Sultan said...

Selamlar ; Hoşuan gidebileceğini düşündüğüm bir konuda mimledim seni, katılırsan sevinirim :)

Anonymous said...

@ Bal sultan:

nedemek efendim hemen katılıyorum...:-))

About

.
 
google-site-verification: google6264df489a134469.html