Monday, December 3, 2007

Boğaz Turu (Avrupa Yakası)- 1.Bölüm

Cumartesi günü bütün gün nereedeyse tkli bir koltuk ardık. Bağdat caddesi ve Fenerbahçe civarında gezmedik yer bırakmadık. Ama elde ne var? 0 . Bulamadık... Hoş epey zamandır bu arayışımız devam ediyor ve ümitlereimiz tükeniyor...:-) Bu konuada modoko ve masko dışındaki önerilerinizi bekliyorum Çünkü oralarıda gezilmiştir. Çukurumaya bakayım ben en iyisi...:-)

Pazar günü hava çok güzeldi. Bir kaç planı iptal ettik ve boğazda tekne gezisi yaptık. Çok hoştu. Çünkü bangır bangır müzik yoktu. Çoğunluk turisti ve tekne çok ufaktı. Havada güneşli olunca herşeyin tadı iki katına çıktı. Tabiki tur sonunda yenmesi planlanan midye ekmekte olaya ayrı bir boyut katıyordu...:-)


Fotoğrafları iki bölüme ayırıyorum. Avrupa ve Anadolu diye...






Alt resimde gördüğünüz Kahveyi biz çok severiz. Canımus arkadaşlarımus burayı pek bir sever. Geçen akşam beraber yine buraya gittik. Çiğ böreklerimizi ve çayımızı sipariş ettik. Ayağımızın altına da mangal rica ettik. OOOhhhhhh... Kahvede pek bir boştu. Dışarda buz gibi havada (ama temiz) sımsıcacık oturmak süperdi. Yendi börekler, içildi çaylar, edildi sohbetler, kurtarıldı sonuçsuz meseleler...:-)))

Artık bir ara Anadolu yaakasını yayınlarım...

4 comments:

Unknown said...

Sorma böreklerin tadı ama daha çok mangal sıcaklığı süperdi. Bu arada geçen akşam İtalyan hastanesinin yan tarafından (Cihangir turu sırasında) manzara kontrolü yaptık :)))) süperdi, taşınsam mı acaba. Sen gündüzleri görürsün artık bu manzarayı sürekli, birde hemen İstanbulModern'e inebilirsin, tatlı yada elma dilimli patatesler için, sergilerden hiç bahsetmiyorum. Öpüldün
DEMET

Bal Sultan said...

Seni mimledim, cevap verirsen çok sevinirim, çünkü ben cevaplarını çok merak ediyorum :)
Sevgiler.

Anonymous said...

@ Bal Sultan...

En kısa sürede cevap yazacağım...sevgiler...arzu

Anonymous said...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!

About

.
 
google-site-verification: google6264df489a134469.html