Sunday, June 27, 2010

Büyükada

İki hafta üst üste gidince bu haftasonu gitmeyelim artık dedim. Yemek yemekte, yemekte nereye kadar canım...:-)
Yaz geldi kontrol etmek lazım. Ama iki hafta üst üste prinkipo süper geldi. Enfes mezeler, üstüne istavritler üstünede bira derken vapur yolu oluyor azap yolu...:-)


















4 comments:

A. said...

Ne güzel fotoğraflar yaa içim açıldı. Girdiğim bloklarda yarım çekilmiş çocuk kafası,parmağı ayağı bacağı kıyafeti görmekten içime daral geldi artık.Burası açıyor beni.Paylaşım için teşekkürler.

beste said...

cok guzel fotograflar, ozlemimi deprestirse de cok hoslar, bu kadar guzelmiydi yoksa gitikce bana daha da guzel mi gelmeye basliyor Buyukada, ben mutlaka aya yorgiye gidip kilise bahcesinde bir seyler yerdim. keske zamaninda daha cok gitseymisim diye hayiflaniyorum

acupofcaffein said...

@Ashley,
Teşekkür ederim.

acupofcaffein said...

Sevgili Beste,
Ada çok güzel, ada da yaşam fikri hergün biraz daha yerleşiyor beynime...:-)
Tabiki çirkin ve kötü yanları da var. Son bir yılda abuk sabuk seyyar satıcılar türemiş. Genç faytoncular artmış deli gibi araba kullanıyorlar. Bunlar fotoğraflarda görülmeyen yanları. Zaten yaz sezonunda pazar günleri adaya gitmeme kararını da bu yüzden aldık. Adaya her gittiğimizde bizde Aya Yorgi'ye çıkardık.
Ama şimdi aşağısına kadar gidiyoruz oradan büyük ada turu yapıyoruz,sonrasında da Fıstık Ahmetin yeri (prinkipo)'ya gidiyoruz. Mezleri çok lezzetli, yaşlı bir bey yapıyor tüm yemekleri ama süper, tarçın çubuklu barbunya yı ilk orada tattım. Kuru domoatesli, cevizli zeytin yapıyorlar. Ceviz tatlısı. Of yine yemeklere daldım. Oysa daha sabahın 08:00'i...:-)
Yurt dışında olunca insan biraz daha fazla özlem duyuyor. Yinede herzaman derim insanın yaşadığı yer evidir ve ev gibisi yoktur...:-)
Bu arada ben senin için yukarıya çıkar yemek yerim...:-) Hain Arzu...!!! :-)
sevgiler.
arzu

About

.
 
google-site-verification: google6264df489a134469.html