Sunday, October 31, 2010

Boğaz Turu

İsyanbul'a gelen turist arkadaşlarımı boğazda tekne turu yapmadan bir yere göndermem! :-) Bu benim olmazsa olmazlarımdandır. Öyle çok uzun boylusuna gelemediğim için hem kısa hemde ekonomik olan Ortaköy çıkışlısını tercih ediyorum.
Cumartesi sabahleyin başlayan turistik gezimiz akşamleyin Pier Lotide sona erdi. Değişik bir gezi oldu. Sevgili Yousaf arkadaşımız dünkü bu yorucu gezi sonrası bugün başka zorlu bir yolculuğa çıktı,  NY oradan DC oradan da Tobago'ya uçtu. (karayip adalarına).Gitmeden de beni en iyi tur rehberi ilan etti.! :-) Sevgili Atakan ise daha kısa bir yol olan Ankara'ya doğru yol aldı. Derken 3 günlük tatilin sonuna geldik. :-( Böyle çok uzun bir aradan sonra eski dostları görünce insan çok mutlu oluyor.













3 comments:

Amando said...

Hermosas fotografías.
Pronto iré a Estambul. Siento fascinación por esa ciudad.
Es una pena que no sepa tu idioma ¡!
Saludos

acupofcaffein said...

Gracias. Por desgracia, yo no sé español. Estambul es una ciudad hermosa. Espero que usted satisfecho con su visita. Algunas sugerencias:
Ortakoy, paseo en barco (recorrido de la garganta) conseguir. 5 euros.
Pierre Loti ver el atardecer.
Necesariamente ir a la isla grande. Cene en encima de la iglesia.
Si yo sabía que iba a ser muy útil para el pueblo español. :-)
Saludos
arzu

bireysel boğaz turu said...

Fotoğraflar çok iyi yaaaa, hele şu kayık üstüne yatan köpek çok tatlı :) metin kısmını biraz daha uzun tutabilirmişsiniz ancak fotoğraf kaliteniz gayet başarılı olduğu için o konunun üstünde fazla durmuyorum :) Emeğinize sağlık.

About

.
 
google-site-verification: google6264df489a134469.html