Thursday, October 7, 2010

İtalya

2008 yılında yaptığımız İtalya gezisi bence bugüne kadar yaptığım en güzel geziydi.
Bilmiyorum, belki İtalyaya aşık olduğum içindir kimbilir. Kesinlikle birgün bu ülkede yaşayacağım. En azından 1 yıl olsa bile yaşayacağım...:-)
O zazman çektiğim fotoğraflarla bugün çektimleri karşılaştırıyorum biraz fark var. Bu yüzden bile birdaha ve birçok daha gitmek istiyorum oralara...:-)

5 comments:

Anonymous said...

Belki hepimiz akdenizli olduğumuz için alışmakta zorluk çekmiyoruz bu tür ülkelere değilmi sevgili Arzu ? Poz çok güzelmiş,herkese soruyorum sanada soralım'' Fotoğraf makinanız marka ve modeli nedir acaba? '' Ashley'e yeni makina alacağım bu gidişle sanırım.Makinaya geçen hafta 1 termos kaynar çay dökülünce, benim de ama Ashley'nin daha çok kafasına kaynar sular döküldü ..

Zeynep'in Evi said...

gitmek istediğim ülkelerin başını çekiyor!

acupofcaffein said...

@red riding hood,
bencede, bilmiyorum bir gün italyadayım trende bir bayan geldi yanıma oturdu. (akşam biraz geç bir saati)ve italyaca konuşmaya başladı. Ben italyan değilim dedim. Bana o kadar çok benziyorsun ki ve bana çok güven verdi dedi. Bu son gittiğimde olmuştu. İlk gittiğimdede ne zaman yol sorsam bana italyanca cevap veriyorlardı. Onlar beni kendilerinden biri gibi görüyorlar bende onları...:-) Hatta ne yalan söyleyeyim orada Türkiyeden çok daha rahatım...:-) Birde lisan olayını çözdüm mü değmesin keyfime...:-)
Fotoğraf makineme gelince,
ben şuanda Sony HX1 kullanıyorum. Ama size böyle birşey önermiyeyim. Çünkü bende SLR tarzı istiyordum ama bu makine ne SLR nede onun özelliklerini içeriyor. Sadece yarı prof. olduğu için biraz değişik şeyler çıkartıyor.
Ama bu çekilden fotoğraf canon IXUS a aitti. Bence compact fotoğraf makinesinde canon IXUS serisi çok güzel birde canon G11.
Bunların fiyatları biraz yüksek oluyor ama yinede çektikleri fotoğraflar çok güzel.:-)
Bende bir makinemi uzakdoğuda kayıktan düşürmüştüm. Offf... o günkü üzüntümü anlatmam imkansız...:-(
geçmiş olsun sizede.
arzu

acupofcaffein said...

Zeynepcim,
ozaman erteleme yok. hemen paralar biriktirilmeye başlanıyor ve plan yapılıyor, senye italyada kahve içip viva italy deniyor...:-)

Anonymous said...

Teşekkürler önerin için. İnsan sanki bir yakınına birşeyler olmuş kadar üzülüyor kamerasının başına böyle birşey gelince :( .Yenisi almak ayrı bir külfet.Çok pahalı.Neyse araştırmaya devam edelim daha . Ama yüzde 70, canon 450d yi önerdi.

About

.
 
google-site-verification: google6264df489a134469.html