Sunday, October 10, 2010

Yeniköy

Aslında bugün haftasonu gittiğimiz 3 fotoğraf sergisinin fotoğraflarını koyacaktım ama şuanda vaktim yok o yüzden sadece yeniköyle yetiniyorum.:-(

Bugün sahilde (Yeniköyden başlayan) Türk Kalp Vakfının 7 km parkurunun sanıyorum 4 km'sini yürüdük böylece gidiş-dönüş toplam 8 km yürümüş olduk. Gidişte dk tutmadık ama dönüş 50 dk sürdü, benim aradaki fotoğraf molalarımda buna dahil. :-)

Bu arada kireçburnunda ara verip oradaki Meşhur kireç burnu fırının yanındaki meşhur balıkçısından:-) midye tava aldık. Yarım ekmek artı bira çoooooooookkkkk iyi geldi...:-) Bu arada balık tutan teknelerin ağ atışlarını ve ağ toplamalarını seyrettik. Balıkları göremedik ama olsun...:-)






3 comments:

Defne Soysal said...

Ahhh Yeniköy!Çocukluğumun duraklarından.Dayımın yazları kiraladığı Yeniköy'de ahşap yalıdan o zamanlar adı Carlton olan otelin verandasına kadar yüzüşümüz sonra geri dönüş.Boğazın sularında yüzmek ne zordur.Akıntıya karşı yüzmenin ne zor olduğunu bana ilk anlatan dersi boğazın sularında aldım.Geceleri bir başkadır boğazın büyüsü.Ahhh Ahhh Yeniköy! Bir istanbul gizemidir.Teşekkürler anılarımı canlandırdığın için.

acupofcaffein said...

ne mutlu bana... ne mutlu baaaaannnaaa...:-)
bayılıyorum okuyucuların birşeyler bulmasına acupofcaffein de.
Bu bana çok büyük heycan ve mutluluk veriyorum. Biliyorum ki benim yapıpta zevk aldığım şeylerden dünyadaki bazı insanlarda zevk alıyor ve mutlu oluyor.
süper.
bende teşekkür ederim duygularınızı paylaştığınız için.
sevgiler
arzu

Anonymous said...

Benim de hayalim Istinye'den baslayip, Sariyer'e yurumek. 2 senedir istiyorum, gerceklestirmek kismet olmadi bi turlu. :(


Gul

About

.
 
google-site-verification: google6264df489a134469.html