Sunday, September 25, 2011

Begonvil - Büyükada

İtalyaya gitmeden önce adaya gitmiştik. Çok kalabalık olur diye akşam üzeri gidelim dedik ama o bile hiçbirşeyi değiştirmemişti. Bu sene ada arap turistlerin akınına uğradı. Ada halkı çok şikayetçi, çünkü fayton kuyruğu deniz otobüsüne kadar uzamış (allahtan biz görmedik) yemek yerleri tamamen dolmuş, sürekli gürültü yaparak konuşuyorlarmış kısacası hoş olmayan durumlar yaşamışlar. Neyse kış geliyor. Aralık ayından itibaren gitmeye başlarız artık çünkü adanın en güzel zamanı Mayıs sonuna kadar olan zaman. :-) Fıstık Ahmet de (prinkipo meyhanesinde) yemek yeriz, sonra sahilde kadınlı erkekli sirtaki yapanları izleri en son vapurlada döneriz...:-)





9 comments:

Yasemin said...

Fotograflar birbirinden guzel. Ada'yi ben de cok seviyorum. Dedigin gibi o kadar kalabalik olunca da gidesim gelmiyor, gecen sene bir Cuma aksami gitmistim, o kadar guzeldi ki..Sadece adada yasayanlar ve disaridan gelen cok az insan. O aksam adadan aldigim keyif bambaskaydi..

! Zelisin gezi defteri ! said...

Fotoğraf makinenizin markası ve modeli nedir?Resimlerinize bayıldım.

pelinpembesi said...

begonvillerle çekim..ne güzel olmuş!

Aylin at Lila Moonlight said...

Merhaba Arzu, begonvillere bayilirim, Buyukadaya da gitmeyeli cok olmustu, bayildim bu resimlere, acilar ve kompozisyon cok iyi, ellerine gozune saglik. Ziyaretin ve guzel yorumun icin cok tesekkurler. Toscana tarafina gelirsen, haber ver, sana daha detayli listeler de veririm, umarim dilegin gercek olur. Uyen oldum, yine gelirim : )

acupofcaffein said...

@Lulu;
biz çoğu zaman çok keyif alıyoruz. Çünkü adanın en boş zamanlarını seçiyoruz...:-)

acupofcaffein said...

@zelişin gezi defter,

ben sony hx-1 kullanıyorum.
teşekkür ederim.
arzu

acupofcaffein said...

Buket,
birşey belirtmek istiyorum aslında keşke yazımda yazsaydım yeri gelmişken diyelim,
begonvilleri yerlerden toplamadım. İnsanlar çok kötü biçimde dallarından kırmışlardı, kucak dolusu yerlere döke saça biryerlere götürüyorlardıbende yere düşenleri topladım ve onlar için bu fotoğrafları çektim...

teşekkürler,
arzu

acupofcaffein said...

Aylin at lila moonlight,
beklerim her zaman. Gittiğin yerleri görünce kesinlikle ilk uğrayacağım adres sen olacaksın. Nasıl olsa çok sık italyaya geliyorum...:-) birgün birşekilde orada kalır geriyede dönmem kimbilir...:-)
bende arada sırada sayfana uğrayacağım.
sevgiler
arzu

CupcakeHayatlar said...

bu yaziyi okuyunca anladim ki benim de Ada vaktim gelmis;) hemen plan yapmam sart oldu. tesekkurler hatirlattigin icin!

About

.
 
google-site-verification: google6264df489a134469.html